Eventtält

Vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa er att hitta en tältlösning som passar er perfekt! Tälten har en stark konstruktion som lämpar sig för de flesta användningsområden som t.ex. eventexponering, sport, roadshows, racing, försäljning, profilering, vind/regnskydd vid byggen, mässor mm. och passar både i varma och kalla miljöer

Snabbtält sätts upp på mindre än en minut!

Vårt mest populära eventtält är Snabbtält och finns i storlekar från 1,5×1,5m. upp till 4x8m.

  • Duken är flamsäker och vattenavvisande (impregnerad), och går att tvätta i 30 grader.
  • Ramen finns i 12 olika färger eller i aluminium.
  • Enkelt att montera upp och ner, utan användning av några verktyg.
  • Ramen är rostskyddad och pulverlackerad.
  • Vi hjälper till att specialdesigna tryck och färger
  • Reservdelar finns på lager för snabb leverans.

Snabbtält

Vårt absolut mest sålda tält. Det anses vara det bästa tältet i sin klass och är det ultimata eventtältet. Enkel att montera upp och montera ner utan användning av några verktyg.

Stjärntält

Med sin unika och patenterade design passar Starshade perfekt till events utomhus. Starshade har endast en centerpelare och ett lätt tyg vilket gör att den enkel att montera och viks sedan lätt ner i tre väskor som går in i de flesta bilars bagageutrymmen.

Uppblåsbara tält

Med våra uppblåsbara tält får du en mängd möjligheter. Tälten finns i många olika former och utföranden. Vill du sticka ut och samtidigt få en smidig lösning för ditt evenemang ska du definitivt välja ett uppblåsbart tält.

Här hittar du delar av de mässmaterial och eventprodukter vi erbjuder som hjälper ert företag att synas och locka besökare, men allt får inte plats.